Cristiano Ronaldo bi se mogao vratiti u Real Madrid

 GLYN KIRK Afp
BOMBA S OTOKA

Englezi lansirali senzaciju! Cristiano Ronaldo napušta United i vraća se u Real s kojim je već sve dogovorio

Navijači Reala su na zadnjem susretu skandirali Ronaldovo ime i tako pokazali što misle o njemu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2022. 14:50

Manchester United je pred velikim remontom koji slidei ovog ljeta. U klub stiže novi trener, a gotovo svi svjetski mediji pišu kako od ljeta u engleskom divu neće više biti portugalskog napadača Cristiana Ronalda.

Ronaldo odlazi iz Uniteda, a engleski Mirror najavljuje pravu senzaciju. Prema njima, Ronaldo nije u planovima vjerojatnog novog trenera Erika Ten Haga pa će potražiti novu sredinu, a navodno je već sve i dogovorio s novim klubom, a karijeru će nastaviti u Španjolskoj.

Englezi tvrde kako se Ronaldo na ljeto vraća u Real Madrid s kojim je nanizao brojne uspjehe i s kojim opet želi igrati u Ligi prvaka koji United vrlo vjerojatno neće vidjeti iduće sezone. Mirror tvrdi kako je Ronaldo u stalnom kontaktu s Florentinom Perezom kojem je navodno poručio da se želi vratiti u Madrid.

Portugalac je bivšem šefu rekao da je svjestan da neće imati jednaku minutažu kao nekada, a Perez je navodno također zainteresiran za vraćanje nekadašnje velike zvijezde koju bi sada mogao dobiti ta 10-ak milijuna eura.

Što o svemu misle navijači Reala jasno su pokazali na zadnjoj utakmici kraljevskog kluba kada su u simboličnoj sedmoj minuti skandirali upravo Ronaldovo ime. 'Cristiano, Cristiano!', orliko se stadionom, a bila je to jasna poruka Portugalcu da ga navijači Reala nikada nisu zaboravili.

Linker
18. srpanj 2022 03:57