Kasper Schmeichel (desno) i kapetan Simon Kjaer (u sredini) tješe Eriksenovu partnericu Sabrinu Kvist Jensen
 WOLFGANG RATTAY Afp
ODBAČENA NAGAĐANJA OKO COVIDA

Eriksen poslao poruku iz bolnice, liječnik iskreno: ‘Pomislio sam - O Bože, jesmo li nešto propustili?‘

Svakojake priče počele su se širiti internetom nakon što se Cristian Eriksen srušio na teren
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. lipanj 2021. 10:54

Tako se na društvenim mrežama moglo pročitati da je veznjak milanskog Intera ranije prebolio Covid-19, te da je njegovo kolabiranje posljedica primljenog cjepiva protiv koronavirusa.

Te tvrdnje odmah je opovrgnuo Interov službeni liječnik dr. Piero Volpi.

- Eriksen nikad nije bio zaražen Covidom-19, te je prošao sve medicinske preglede bez problema otkako se u siječnju 2020. godine priključio Interu iz Tottenhama – kazao je dr. Volpi.

image
FRIEDEMANN VOGEL Afp

Direktor Intera Giuseppe Marotta potvrdio je da Eriksen nije cijepljen protiv koronavirusa, dok je njegov prijašnji liječnik u Tottenhamu kazao kako su mu nalazi uvijek bili normalni.

- Kad sam vidio kako se srušio na terenu, pomislio sam 'O moj Bože, jesmo li nešto propustili?'. Ali pogledao sam opet rezultate svih testova i sve je izgledalo savršeno. Testirali smo ga svake godine i svi su nalazi bili potpuno normalni – izjavio je dr. Sanjay Sharma za The Mail on Sunday.

image
FRIEDEMANN VOGEL Afp

Inače, Eriksen je u večernjim satima poslao poruku na grupu koja okuplja Interove nogometaše na WhatsAppu.

''Dobro sam'', napisao je danski reprezentativac, prenosi La Gazzetta dello Sport.

Danski nogometni savez o Eriksenu

"Ovo su najnovije vijesti. Jutros smo razgovarali s Eriksenom koji je pozdravio suigrače. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i ostat će u bolnici zbog daljnjih pretraga. Momčad i čitav stručni stožer dobili su stručnu pomoć i jedni drugima pomažu da prebrode subotnji događaj. Od srca svima zahvaljujemo na porukama podrške koje su stigle od brojnih saveza i klubova. Samo slobodno nastavite slati poruke danskom savezu, a mi ćemo učiniti sve da svaka od njih dođe do Christiana", objavio je danski savez na Twitteru.

Linker
24. travanj 2024 12:47