JOE KLAMAR/AFP/PROFIMEDIA Joe Klamar/Afp/Profimedia
ČUDO IZ SUSJEDSTVA

Europa je dobila novog ‘Haalanda‘! Barca, Real i Liverpool već stali u red, ali cijena će biti paprena

Salzburg trenutačno nema nikakav pritisak za prodajom svog mladog eksponata, ali...
Piše: Andro PolićObjavljeno: 02. kolovoz 2022. 07:49

Benjamin Šeško (19) vruća je roba na tržištu. U utrku za usluge mladog slovenskog napadača iz RB Salzburga uključila su se i tri španjolska velikana - Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid.

Prema pisanju španjolskog Mundo Deportiva, u redu stoje i drugi zainteresirani giganti. Liverpool, Manchester United, Chelsea, Manchester City i PSG također bi rado doveli 195 centimetara visokog napadača kojeg uspoređuju s Erlingom Haalandom zbog konstitucije i načina igre.

Salzburg trenutačno nema nikakav pritisak za prodajom svog mladog eksponata, s obzirom na to da mu ugovor s klubom ističe u ljeto 2026. Iako prema Transfermarktu vrijedi deset milijuna eura, Austrijanci će tražiti više od 60 milijuna eura za njega.

image
JURE MAKOVEC Afp

Najmlađi je strijelac u povijesti slovenske reprezentacije, a Salzburg je jedan od najpouzdanijih klubova kada je riječ o proizvodnji mladih talenata, svakako najpoznatiji primjer posljednjih godina je Haaland. Prošlog su mjeseca prodali su svog 20-godišnjeg napadača Karima Adeyemija u dortmundsku Borussiju za 30 milijuna eura.

Linker
22. svibanj 2024 16:11