DON EMMERT Afp
POD POVEĆALOM

Evo što je radila Shakira u trenucima dok se Gerard Pique opraštao u suzama pred milijunima gledatelja

Par se razišao nakon 12-godišnje veze i pokušavaju dogovoriti uvjete oko skrbništva nad djecom
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 19:17

Subota navečer bila je posebno emotivna za Gerarda Piquea, jedan od najtužnijih dana u njegovom životu. Naime, legendarni stoper se oprostio od Barcelone i igračke karijere u ogledu protiv Almerije. A s tribina je imao podršku nove djevojke, 23-godišnje Clare Chije i dvoje djece Sashe i Milana koje ima u braku sa Shakirom.

A na tribinama, očekivano, nije imao podršku Shakire, sada već bivše dugogodišnje djevojke, s kojom vodi ljutu pravnu bitku oko skrbništva nad djecom. Magazin Hello pomno je pratio aktivnosti slavne kolumbijske pjevačice na spomenuti dan. A ova 45-godišnjakinja držala se svoje svakodnevne rutine, navodi Hello.

Ujutro je Shakira otpratila svoju djecu na sat taekwondoa u društvu brata Tonina s kojim je nerazdvojna i koji ujedno ima ulogu posrednika u sporu sa slavnim nogometašem, tvrdi Hello.

A zanimljivo je da Shakira usprkos procesu rastave nije s društvenih mreža uklonila sve fotografije s Piqueom.

Podsjećamo, bivši glamurozni par u lipnju je objavio kako se razilazi nakon 12 godina koje su proveli zajedno, a vijesti o njihovom ljubavnom brodolomu svakodnevno su punile medijske stupce.

Linker
19. travanj 2024 12:52