FADEL SENNA/AFP/PROFIMEDIA Fadel Senna/afp/profimedia
SAD GA NITKO NEĆE

Evo što se dogodi kada se narugaš milijarderima, zvijezdu objava na društvenim mrežama koštala bogatstvo

Zimus je bio blizu prelaska i u PSG, ali je zakašnjelo slanje dokumentacije stopiralo transfer na Park prinčeva
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. srpanj 2023. 06:12

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech po drugi put je u nekoliko mjeseci ostao bez novog angažmana. Nakon transfera u Chelsea propao mu je transfer u Al Nassr, prenosi Slobodna Dalmacija. Marokanac je ovaj put odlučio reagirati i pokušao osramotiti nesuđene poslodavce objavom na društvenim mrežama te tako zatvorio sebi vrata svih klubova u Saudijskoj Arabiji.

Odlični, ali i nedisciplinirani napadač je prošlog tjedna trebao potpisati za Al Nassr, međutim nije prošao liječnički pregled i sve je propalo. Nakon nekoliko dana šutnje oglasio se na Instagramu s ciljem ismijavanja Saudijaca tako što im je poslao otrovnu strelicu. "Problemi s koljenima?", napisao je Marokanac, te je dodao nekoliko emotikona koji se smiju jasno aludiravši da se osjeća dobro.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Međutim, Ziyech očigledno nije mislio na to da je njegova reputacija u svijetu nogometa sve slabija i da je sve manje onih koji mu zaista vjeruju i spremni su uložiti ogroman novac. Marokanac već ima 30 godina, a klupska karijera mu je u velikom padu. Prošle sezone je u svim natjecanjima za Chelsea odigrao svega 928 minuta što dovoljno govori o njegovom statusu.

Zimus je bio blizu prelaska u PSG, ali je zakašnjelo slanje dokumentacije stopiralo njegov transfer na Park prinčeva. Ovaj put se činilo sve gotovim i trebao je potpisati za Al Nassr, međutim i taj transfer je propao i tko zna što dalje slijedi. Možda i najvećeg krivca zašto su mu u razmaku od nekoliko mjeseci propala dva velika transfera Ziyech treba tražiti prvenstveno u sebi. U Chelsea je stigao prije tri godine za 40 milijuna eura iz Ajaxa, a ogroman uloženi novac nikad nije opravdao pa nije ni čudo zašto ga se na Stamford Bridgu žele riješiti.

Linker
06. svibanj 2024 18:40