RAZLAZ S VUKOVIMA

Felix Magath poručio Cvjetkoviću: Mandžukić može otići, ali po razumnoj cijeni!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. svibanj 2012. 00:03

Mario Mandžukić neće potpisati novi ugovor s Wolfsburgom, i po svemu sudeći napušta taj klub. Dugo su trajali pregovori Felixa Magatha i Ivana Cvjetkovića, Fifa-agenta koji zastupa Mandžukića. Na kraju se nisu dogovorili. Nitko jučer nije htio potvrditi koji je razlog, ali što bi moglo biti osim visine primanja igrača?

- Zasad ću tek kazati da nema produženja. Magath je rekao da uz određenu odštetu može otići. Neću govoriti zašto se nismo usuglasili - rekao je Cvjetković.

Aktualni ugovor Mandžukića veža za Wolfsburg još dvije godine.

- Poznato je da kad jedna strana nije zadovoljna, da u pravilu dolazi do razlaza. Jedino što mogu potvrditi je da će Mario sljedeće sezone igrati u top klubu. Takvim smatram i Wolfsburg - dodao je Cvjetković.

Kako je odluka dugo prolongirana moglo se nazrijeti da nešto ne štima. Wolfsburg je hrvatskog reprezentativca platio 7 milijuna eura 2010. Koliko sada traži nije otkriveno, no vjerojatno se njegova cijena vrti oko 10 milijuna eura. Inače, Mandžukić je dobio slobodno i vratio se iz Njemačke u Hrvatsku, tako da će se moći koliko-toliko odmoriti do okupljanja reprezentacije.

Linker
23. rujan 2024 20:30