Super7
Nogometni meet-up

Fistonić: Ideja je da privučemo svakoga koga zanima nogomet da bi povećao svoje opće znanje o procesima u ovom sportu

U Splitu se održava treći susret nogometnih profesionalaca i djelatnika na koji su svi dobrodošli
Piše: PROMOObjavljeno: 07. svibanj 2023. 12:05

U prvom Super7 specijalu razgovarali smo s Androm Fistonićem - kooordinatorom razvoja NK Istre 1961. Fistonić je jedinstveni nogometni kadar, a njegova dosadašnja karijera i obrazovni put su posebni. Upravo zbog toga smo ga izabrali za prvog gosta našeg specijala u kojem smo pričali i o neprepoznatim draguljima u nogometnoj Dalmaciji i njegovom Meet-upu pod nazivom City of Football.

Treći meet-up održat će se ponedjeljak, 8. svibnja s početkom u 18 sati, u BackBaru PLAN B. Gosti predavači su trener Krešimir Režić te voditelj i trener škole nogometa DU Talent, Hrvoje Šimunović.

image
Super7

Tema novog nogometnog okupljanja je ‘Nogometni start-up’, a o tome će svima okupljenima predavati osnivač i voditelj škole nogometa DU Talent - Hrvoje Šimunović koji je nakon svojih iskustava u Squareu i HNK Dubrovniku krenuo u ovaj poseban pothvat. Koje prepreke je nadišao i što je posebno u njegovom radu s mladima možete saznati na licu mjesta jer ulaz na meet-up je besplatan.

S druge strane svim okupljenima, o svojim iskustvima na nogometnom putu koji ga je preko Croatije iz Zmijavaca doveo do Bliskog istoka i klupe Damaca podijelit će Krešimir Režić. Naglasak u ovom razgovoru bit će na temu prilagodbe kulturi.

Dva prethodna okupljanja prikupila su preko 100 znatiželjnika, pa nema razloga da i ovaj meet-up bude iznimka. Ovaj put prilika je dana našim domaćim stručnjacima od kojih će svi moći učiti, s njima podijeliti svoja razmišljanja, te se upoznati, razmijeniti iskustva što je i primarni cilj. Sve vezano uz ovaj događaj prati OVDJE, a cijeli intervju s Fistonićem pogledaj u nastavku članka:

Linker
24. travanj 2024 20:23