HENRY NICHOLLS Afp
POLOŽILI VIJENAC

FOTO Emotivno jutro u Liverpoolu, Klopp i ostatak momčadi odali počast navijaču: ‘Ostavio nas je slomljene‘

‘Sućut od svih u nogometnom klubu Liverpool. YNWA‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. kolovoz 2023. 12:33

Jurgen Klopp i njegova momčad Liverpoola odali su počast građevinskom radniku koji je poginuo dok je radio na novom stadionu Evertona.

Menadžer Liverpoola i njegov tim jutros su izašli na Bramley Moore Docku kako bi odali počast Michaelu Jonesu (26), koji je tragično izgubio život u ponedjeljak. Dugogodišnji navijač Evertona, iz Kirkbyja, hitno je prebačen u bolnicu Aintree nakon što se ozlijedio na poslu, ali je nažalost umro ubrzo nakon toga.

Jutros snimljene fotografije prikazuju Jurgena Kloppa kako polaže vijenac na to mjesto s odavanjem počasti na kojem piše: "Sućut od svih u nogometnom klubu Liverpool. YNWA."

U ponedjeljak, Everton se oglasio na društvenim mrežama kako bi izrazio svoju tugu zbog Michaelove smrti, rekavši: "Gubitak Michaela Jonesa, Evertonca koji je cijeli život pratio Bluese kući i na strani, sve nas je ostavio slomljene.

Misli svih u Evertonu ostaju s Michaelovom obitelji, prijateljima i kolegama. Sada ćemo raditi s Michaelovom obitelji na odgovarajućoj i trajnoj počasti. Michael Jones, zauvijek u našim srcima."

U počasti objavljenoj u utorak, Michaelova obitelj je rekla: "Obitelj želi zahvaliti svima na njihovoj podršci. S našom je najvećom tugom što je naš voljeni sin, brat ujak i prijatelj Michael nažalost preminuo."

Michaelova tragična smrt također je potaknula izljev sućuti na društvenim mrežama, a u donacijama za njegovu obitelj, koje su pokrenuli navijači Evertona, prikupljeno je više od 30.000 funti do danas. Na stranici za prikupljanje sredstava, koja se može pronaći ovdje, počast kaže: "Michael je bio na poslu kada se dogodila nesreća i izgubio je život.

Linker
27. srpanj 2024 02:46