Jordan i Karim

 INSTAGRAM
VEZA CVATE

Foto: Koga to ljubi najbolji na svijetu? Atraktivna Jordan radila je u slavnom restoranu, a danas je TOP model

Atraktivni par sada je počeo javno dijeliti stvari iz svog privatnog života
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2022. 10:40

Francuskom napadaču Karimu Benzemi u ponedjeljak je i službeno uručena Zlatna lopta nakon što je s Realom imao sezonu iz snova, a mediji na Otoku odlučili su se malo pozabaviti i njegovim privatnim životom, točnije predstaviti javnosti njegovu djevojku Jordan Ozunu.

Spomenuta je u prije nekoliko godina radila kao konobarica u Hootersu u Las Vegasu, da bi nedavno potpisala ugovor s nekoliko američkih agencija za modele.

Lijepa 32-godišnjakinja iskoristila je svoju zavidnu figuru kako bi pomogla u promociji State Managementa, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management i The Salt Agency.

Iako je Benzema stekao reputaciju da svoj privatni život drži po strani, izgleda da se u posljednje vrijeme malo opustio. Atraktivni par sada je počeo javno dijeliti stvari iz svog privatnog života i veze koja je očigledno u usponu.

Prvi nagovještaj njihove veze došao je krajem svibnja kada je Benzema vodio Los Blancose do 1-0 pobjede nad Liverpoolom u finalu Lige prvaka na Stade de Franceu. Ozuna je u isto vrijeme bila u Parizu, što je potaknulo nagađanja da je tamo bodrila svoju nogometnu superzvijezdu.

Teorija je dobila više vjerodostojnosti početkom kolovoza kada je Ozuna na Instagramu objavila fotografije kako se grle.

Potom je osvanula i druga fotografija koja prikazuje dio njihovog videopoziva na kojem se zajedno zabavljaju. Oboje prate jedno drugo na Instagramu i javno dijele emojije i srca tijekom razmjene poruka.

Linker
25. travanj 2024 01:19