Ilustracija
ODMAH SUSPRENDIRANA

FOTO: Nakon objave seks snimke atraktivna sutkinja zagrmjela: ‘Plakanje i vrištanje nije ono što ja radim‘

‘Ispred mene je dug put, ali ću ga svladati na najjači i najodlučniji način‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. listopad 2024. 19:42

Neobičan skandal pojavio se ovih dana u turskom nogometu. Mlada sutkinja Elif Karaarslan (24) suspendirana je zbog snimke koja je navodno prikazuje u seksualnom činu sa sudačkim kontrolorom, 61-godišnjim Orhanom Erdemirom.

Snimka se posljednjih dana dijeli putem društvenih mreža, a Nogometni savez Turske je Elif i Orhanu 4. listopada izrekao doživotne suspenzije.

Elif je bivša nogometašica Bešiktaša koja je zbog teške ozljede morala prekinuti karijeru te se posvetila suđenju.

Odluku turskog saveza ne želi prihvatiti, te najavljuje pravnu bitku.

- Ispred mene je dug put, ali ću ga svladati na najjači i najodlučniji način. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Ja sam samo jedna od brojnih oštećenih, nadam se i posljednja – izjavila je Elif Karaarslan.

Svoju obranu temelji na tvrdnji da snimka nije originalna.

- Mrežama kruži montirani video kojeg je kreirala umjetna inteligencija i koji nema nikakve veze s mojom klijenticom. Možete jasno vidjeti da slika na videu nije jasna i da je ljude spojilo računalo. Ovaj video je napravljen zlonamjerno. Nema veze s onim što se u njemu tvrdi, da je nastao na profilima moje klijentice. Pokrećemo postupak protiv autora koji kreiraju i dijele ovaj uvredljivi sadržaj – rekao je odvjetnik turske sutkinje.

Linker
09. listopad 2024 23:33