FRANCK FIFE Afp
SADA SE ZNA

Foto: Otkriveno tko je mlada dama koja je sjedila pokraj Mbappea? ‘Ne mogu uopće vjerovati da sam ovdje!‘

‘Puno se toga dogodilo do sada i možete samo sanjati, ali mislim da ću samo nastaviti gurati naprijed‘
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2022. 06:47

Dio onih koji je pratio ceremoniju dodjele Zlatne lopte u Parizu zanimalo je tko je mlada dama koja sjedi kraj napadača PSG-a Kyliana Mbappea. Naime, riječ je o Trinity Rodman koja je u ‘grad svjetlosti‘ stigla prepuna skromnosti te poručila kako su nije uopće nadala da će biti nominirana među 20 najboljih igračica na svijetu.

Rodman je iza sebe imala sjajnu sezonu s Washington Spiritom, u kojoj je dovela svoju momčad do naslova u NWSL-u te osvojila nagradu za rookiea godine u ligi.

Ova 20-godišnjakinja debitirala je u američkoj ženskoj nacionalnoj reprezentaciji u veljdači ove godine i do danas je upisala sedam nastupa, a čini se da će biti jedna od glavnih uzdanica američke reprezentacije.

- Ne mogu vjerovati da sam noominirana. Činjenica da ću biti u blizini nevjerojatnih igrača, nema veze što sam nominirana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san.

Na pitanje o njenim ambicijama Rodman je dodala:

- Puno se toga dogodilo do sada i možete samo sanjati, ali mislim da ću samo nastaviti gurati naprijed i da ću davati sve od sebe.

Valja napomenuti kako je Trinity inače kćerka legendarnog košarkaša Dennisa Rodmana, a nedavno je postala i najplaćenija igračica u SAD-u nakon što je potpisala novi ugovor s Washingtonom.

Linker
20. travanj 2024 11:41