Screenshot: Instagram
VESELO DRUŠTVO

Foto: Pogledajte kakvu je fotku Ronaldo objavio malo prije nego je saznao da je zaražen koronavirusom

Iako bi CR7 trebao ostati gdje je i tamo provesti karantenu, to se vjerojatno neće dogoditi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2020. 19:47

Samo nekoliko sati prije saznanja da je pozitivan na virus u narodu poznat kao Covid-19, Cristiano Ronaldo na svom je Instagramu objavio sliku s jednog od obroka u portugalskoj reprezentaciji. Jasno se vidi da su svi zajedno, da se jede i pije, odnosno da se slavi to što se u Parizu protiv svjetskih prvaka izvuklo 0:0.

Sadašnje stanje u reprezentaciji je takvo da je Ronaldo izvan pogona te će vjerojatno ostati tamo gdje je zbog pravila o izolaciji. Iako, igrač poput njega može svojim helikopterom otići natrag kući bez da je s ikim u kontaktu. Kao kad je američki predsjednik Donald Trump zaražen išao u vojnu bolnicu u Bethesdi... Tu su negdje.

Sve u svemu, Cristiano Ronaldo neće igrati protiv Švedske. A to je loša vijest i za Portugal, koji s njima ima samo jednu pobjedu u devet susreta u povijesti na portugalskom tlu, ali i za Hrvatsku.

Jer, Ronaldo je prije dva dana igrao s Francuzima koji sada dolaze u Zagreb. Iako su njihovi koronatestovi svi redom bili negativni, nije nemoguće da kod pokojeg igrača aktualnih svjetskih prvaka još uvijek samo nije došlo do inkubacije korone.

Linker
20. travanj 2024 13:49