Tobias Del Peiro

 INSTAGRAM
BIT ĆE NEŠTO OD NJEGA

Foto: Sin legende postaje ‘kralj‘! Bernabeu se već poklonio njegovom ocu, a on sada potpisuje za Real Madrid

Prije dolaska u Getafe, bio je član i mlađih uzrasta ‘stare dame‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 09. listopad 2022. 17:21

Subotnju utakmicu između Getafea i Real Madrida s tribina je pratilo jedno poznato nogometno ime. Alessandro Del Piero vratio se u Madrid u kojem je doživio jedan od najljepših trenutaka svoje karijere.

Bilo je to 5. studenog 2008. kada je održao simultanku na Santiago Bernabéuu i postigao jedina dva pogotka na susretu koja su u konačnici bila dovoljna za pobjedu njegova Juventusa. U 93. minuti susreta izašao je iz igre, a madridska se publika ustala na noge i velikim mu pljeskom odala priznanje za njegovu prezentaciju.

Razlog novog posjeta Madridu krije se u njegovom nasljedniku. Tobias Del Piero član je omladinskog pogona Getafea, a sve se glasnije priča kako bi 15-godišnjak trebao uskoro odjenuti dres „kraljevskog kluba“.

Prije dolaska u Getafe, bio je član i mlađih uzrasta ‘stare dame‘. Izvjesno je kako bi Del Piero mlađi trebao biti opasan igrač ako je naslijedio barem jedan dio očeve čarolije, ali isto tako, imat će i nešto veći pritisak na leđima s obzirom na veliku karijeru njegova 47-godišnjeg oca.

Linker
02. svibanj 2024 05:58