Joana Sanz

 Sopa Images Limited/alamy/alamy/profimedia
GOTOVO JE

FOTO Supruzi nogometne zvijezde prekipjelo, emotivnim pismom sve prekinula: ‘Slomio me na tisuću komadića‘

‘Osjećaj napuštenosti i samoće ponovno mi je pokucao na vrata‘, napisala je supruga nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2023. 21:31

Joana Sanz je odlučila raskinuti sve veze sa nekadašnjom zvijezdom Barcelone Danijem Alvesom koji je zbog optužbi za silovanje završio u zatvoru. Alvesova lijepa 29-godišnja supruga se od njega oprostila emotivnim pismom u kojem je potvrdila kako je Dani za nju prošlost i da dalje nastavlja sama, a podnijela je i zahtjev za razvod.

- Od malih nogu sam navikla da svoje emocije izrazim pisanjem. Valjda zato što sam jedino dijete. To mi donosi dosta toga dobroga. Voljela bih da ovo pišem zbog ljubavi i sreće, ali to nije slučaj. Ovo je bio grozan period, no ne i najteži u mom životu jer sam se već susrela s mnogim olujama koje su bile jako mračne i bolne - napisala je u pismo Joana pa nastavila:

- Osjećaj napuštenosti i samoće ponovno mi je pokucao na vrata. Tisuću pitanja: ‘Zašto?‘ ostalo je bez odgovora. Za partnera sam odabrala osobu koja je u mojim očima bila čovjek za cijeli život. Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. Uvijek me podržavao u svemu, gurao me naprijed, volio me. Teško mi je prihvatiti da me ta osoba mogla slomiti na tisuću komadića. Trebat će mi godine da zaboravim način na koji me gledao. To je nešto najnevjerojatnije na svijetu.

Joana je na kraju dodala kako će Danija uvijek voljeti.

- Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže onaj tko kaže da se ljubav može zaboraviti, ali volim sebe i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. svibnja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Ja sam snažna žena koja kreće u novi život - poručila je Joana.

Dani Alves se od 20. siječnja nalazi u istražnom zatvoru zbog optužbi za silovanje koje se navodno dogodilo krajem prošle godine u jednom noćnom klubu u Barceloni. Za sada su dokazi protiv njega i vjerojatno će biti osuđen za silovanje. Prijeti mu preko 10 godina zatvora.

Linker
20. travanj 2024 03:15