Carolina Stramare

 INSTAGRAM
JEDNA OD NAJLJEPŠIH

Foto: Talijanska ‘Megan Fox‘ u mokrom izdanju uhvaćena u društvu nove nogometne zvijezde

Carolinu smatraju jednom od najljepših žana u Italiji, a vrlo je popularna i na društvenim mrežama
Piše: SNObjavljeno: 17. lipanj 2022. 12:13

Rezervni vratar Intera, Ionuț Radu nije se proslavio u samoj završnici sezone kada je u sudaru protiv Bologne napravio ogromnu pogrešku i tako svoju momčad koštao bodova što je ujedno značilo i skok gradskog rivala Milana u tom trenutku na vodeću poziciju na tablici, da bi u konačnici uzeo i Scudetto.

Ipak, izgleda kako to nije jedina loša stvar koja se Raduu dogodila ove godine. Naime, talijanski mediji raspisali su se o njegovoj vezi s bivšom miss Italije, Carolinom Stramare koju inače zovu i talijanskom Megan Fox.

Spomenuta je sada fotografirana u društvu Chelseajeve zvijezde Marcosa Alonsa koji je svoj odmor uoči početka nove sezone odlučio provesti s grupo prijatelja na Pirinejskom poluotoku. Carolinu Stramare smatraju jednom od najljepših žana u Italiji, a valja istaknuti kako je vrlo uspješna na društvinm mrežama.

Primjerice na Instagramu ju prati više od 400 tisuća ljudi. S druge strane, Radua prati samo loša sreća. Ovog ljeta će vjerojatno napustiti Inter, ali novog kluba nema na vidiku.

Linker
23. travanj 2024 23:55