Joško Gvardiol i njegov dvojnik

 SCREENSHOT/TWITTER
‘PREVARIO‘ I DE BRUYNEA

FOTO/VIDEO: Bizarna situacija na predstavljanju Vatrenog, Gvardiolov ‘dvojnik‘ napravio pomutnju i zbunio navijače

U prostoriji istovremeno pojavio jedan zaposlenik kluba, koji jako sliči Gvardiolu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 06. kolovoz 2023. 08:25

Joško Gvardiol jučer je i službeno predstavljen od strane Manchester Cityja. Transfer hrvatskog reprezentativca vrijedan je 90 milijuna eura, a odmah povod službenog predstavljanja Gvardiol je morao obaviti obaveze prema klupskim medijima.

Tada je situacija postala zanimljiva, zato što se u prostoriji istovremeno pojavio jedan zaposlenik kluba, koji jako sliči Gvardiolu.

Riječ je o Faraazu Ghaffuru, koji je poznatiji po nadimku FG i koji je inače zadužen za društvene mreže i e-sport ekipu Manchester Cityja. FG je bio na Gvardiolovom predstavljanju i tu ne bi bilo ništa čudno da mnogi nisu primijetili primjetljivu sličnost između njega i Gvardiola.

Mnogi su bili prvo zbunjeni jer su gledajući FG-a mislili da je u pitanju Gvardiol, a kada su shvatili o čemu se radi nastao je smijeh prostoriji.

S Gvardiolovim dvojnikom se našalio i Kevin De Bruyne koji mu je u prolazu dobacio: ‘Napokon si potpisao‘, na što se FG samo nasmijao. City je objavio ovu šalu na svojem TikToku, a video je postao viralan hit.

@mancity ✍️? #ManCity #ManchesterCity #FG #Gvardiol ♬ original sound - Manchester City

Nakon toga Gvardiol se priključio treningu Manchester Cityja, a već danas s početkom od 17 sati na rasporedu je prva utakmica sezone, a igra se Community Shield susret protiv Arsenala, za koji Joško još neće konkurirati.

Hrvatski reprezentativac trebao bi biti spreman za otvaranje ligaške sezone, gdje Manchester City igra protiv Burnleya u petak na domaćem terenu.

Linker
05. ožujak 2024 18:17