Alisha Lehmann

 INSTAGRAM SCREENSHOT
ATRAKTIVNA NOGOMETAŠICA

FOTO: Zašto ju prati 11 milijuna ljudi? Ostavila je djevojku, vratila se dečku, a izgleda - spektakularno

Romansa sa suigračem iz kluba, pa suigračicom iz reprezentacije.. i još jedan ‘plot twist‘
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2023. 21:11

Alisha Lehmann među najpopularnijim je sportskim figurama na društvenim mrežama, na Instagram profilu broji 11 milijuna pratitelja. Osim nogometnim predstavama, Alisha plijeni medijsku pažnju atraktivnim izgledom, ali i burnim ljubavnim životom koji je, pišu švicarski mediji, dobio novi neočekivani nastavak.

Švicarka pokriva poziciju desnog krila u Aston Villi, a sve do nedavno bila je u ljubavnoj vezi s Douglasom Luizom, brazilskim veznjakom koji također nastupa za Aston Villu pod komandom Unaija Emeryja. Nakon što je priča Brazilca i Švicarke stigla svom kraju, Alisha je pronašla novu ljubav, te na društvenim mrežama nije krila romansu sa suigračicom iz švicarske reprezentacije Ramonom Bachmann, igračicom Paris Saint-Germaina.

I sada se, sugeriraju švicarski mediji, u manirama filmskog ‘plot twista‘ vratila staroj ljubavi. Ostavila je djevojku i ponovno pala u zagrljaj Douglasa Luiza. On je viđen na snimkama proslave Alishinog 24. rođendana i time su pokrenute špekulacije o pomirdbi para iz Aston Ville.

Alisha je nedavno pričala i o tome zašto muškarci dolaze na utakmice ženskih timova. Kaže, sigurno ne zbog nogometa.

- Treba reći istinu, većina njih ne dolazi da zbog utakmice, nego da bi maštali o seksualnom odnosu s nama. S druge strane, navijačice često posjećuju tribine za vrijeme muških susreta da bi podržale momčad - kazala je Alisha.

Linker
20. travanj 2024 14:13