JORDAN PETTITT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jordan Pettitt/pa Images/profimedia
PRIJETI JOJ ZATVOR

FOTO Zvijezda Chelseaja na udaru ‘Vražje bebe‘: ‘Ispričaj se ili ćeš upoznati novu mene‘

Sloan je poznata modna influencerica s više od 81.000 pratitelja na svojoj glamuroznoj Instagram stranici
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2023. 19:01

Atraktivnoj influencerici Orli Melissi Sloan prijeti zatvorska kazna nakon što je optužena za uhođenje Chelseajeve zvijezde Masona Mounta. Spomenuta je navodno s nogometašem provela vruću noć da bi ga potom krenula bombardirati telefonskim pozivima i porukama.

Ova 22-godišnjakinja, koja je sebe u jednom trenutku nazivala ‘Devil Baby‘ (Vražja beba), osim Mounta na meti je imala i Bena Chilwella (26) te Brightonovog Billyja Gilmoura (21).

Sloan je trenutačno poznata modna influencerica s više od 81.000 pratitelja na svojoj glamuroznoj Instagram stranici. Prije toga zarađivala je i do 50.000 funti godišnje prodajući svoje golišave slike na kojima jede ‘Percy Pigs‘ bombone.

Sloan se u četvrtak pojavila na Prekršajnom sudu u Westminsteru gdje je priznala jednu točku optužnice za uznemiravanje bez nasilja i dvije za uhođenje. Sudu je rečeno da je pozvana na zabavu u Chilwellovu kuću nakon što je razgovarala s njim preko Instagrama.

image
JORDAN PETTITT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Jordan Pettitt/pa Images/profimedia

Kada je u pitanju Mount, navodi se kako je njega upoznala na zabavi te potom s njim i provela noć. Par je zatim nekoliko mjeseci bio u kontaktu, ali je zvijezda Chelseaja ipak odlučila prekinuti sve veze.

To za Sloan očito nije bilo dovoljno te ga je potom počela maltretirati porukama. Mount ju je blokirao, ali je to morao učiniti 21 put, onoliko koliko je Sloan mijenjala svoj broj mobitela.

Čak mu je poslala i sliku zaslona na kojoj se vidi kako plaća 12,99 funti za novi broj i pritom poručila:

- Više ne kupujem hranu kako bih mogla dobiti više brojeva.

Opsjednuta Sloan također mu je rekla:

- Moraš se ispričati ili ćeš otključati novu mene - Devil Baby.

Mount je bio u strahu da bi se mogla pojaviti u trening centru Chelsea nakon što ga nije mogla kontaktirati.

Sloan je također uznemiravala Billyja Gilmoura te njegovu obitelj i prijatelje i označavala ih u ‘potpuno izmišljenim‘ objavama tijekom svoje sulude ‘kampanje uznemiravanja‘.

Gilmour je sudu rekao kako se uhođenje nastavilo čak i nakon što je u rujnu 2022. potpisao za Brighton. Njegov novi klub tada je uveo i sigurnosne mjere nakon što je igrač izrazio zabrinutost zbog Sloan.

Igrač je bio prisiljen izbrisati i sve svoje prijatelje i obitelj s Instagrama kako ih ne bi mogla kontaktirati.

- Nisam mogao spavati i morao sam uzimati tablete za spavanje što je utjecalo na moje izvedbe na terenu.

Sloan je sudu priznala uhođenje Mounta između 19. lipnja 28. i listopada 2022. te škotskog reprezentativca Gilmoura između 10. i 28. listopada rujna 2022..

Također je priznala krivnju za uznemiravanje Chilwella između 20. i 29. listopada. Za influencericu, koja je nakon slučaja odbila sve komentirati, presuda će biti izrečena 20. lipnja.

Linker
27. srpanj 2024 02:31