FRANCK FIFE Afp
NJEGOVO MIŠLJENJE

Francuska zvijezda komentirala odluku o Zlatnoj lopti iz 2018., pa bocnula Luku Modrića

U intervjuu se osvrnuo i na brojne druge teme, a otkrio je kako s Atletico Madridom želi ispisati povijest
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 25. studeni 2023. 17:11

U petak je Antoine Griezmann dao veliki intervju za nogometni kanal Football Emotion, a u njemu je između ostalog govorio o Zlatnoj lopti iz 2018. godine. Kao ključni igrač Atletico Madrida i pobjedničke francuske reprezentacije na FIFA Svjetskom prvenstvu 2018., Griezmann je izjavio da je zaslužio prestižnu nagradu te godine. Ballon d‘Or, godišnje priznanje koje dodjeljuje France Football, iznimno je cijenjeno u sportu.

A izdanje 2018. osvojio je Luka Modrić, koji je kao kapetan s Vatrenima stigao do povijesnog finala na Mundijalu, a ranije je te godine osvojio Ligu prvaka s Real Madridom.

Pet godina kasnije, Griezmann je na pitanje ‘‘Smatraš li da je ta nagrada trebala pripasti tebi?‘‘, vrlo samouvjereno rekao:

‘‘Da!‘‘

Tijekom istog intervjua, Griezmann je dalje razgovarao o svojim ambicijama s Atletico Madridom. Izrazio je snažnu želju da postane utjecajna figura u klubu, želeći urezati svoje ime u njegovu povijest. Osvrnuo se neke stvari iz prošlosti pa tako otkrio kako je kao dijete htio biti golman.

Ipak, izjava o Zlatnoj lopti nešto je što je najviše odjeknulo. Podsjetimo te je godine u ukupnom poretku završio kao trećeplasirani, a između Modrića i Griezmanna smjestio se Cristiano Ronaldo.

Linker
30. travanj 2024 18:54