AFP
SAMO NEBO JE GRANICA

FRANCUZI RUŠE REKORD PSG dovodi Ronalda za vrtoglavih 125 mil. eura

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. svibanj 2015. 22:20

Kako prenose španjolski mediji, Cristiano Ronaldo mogao bi na kraju sezone napustiti Madrid i krenuti prema Francuskoj, točnije PSG-u.

Opće je poznato kako je Portugalac već neko vrijeme nezadovoljan u Realu i u konstantnom ratu s navijačima, a također valja napomenuti kako s Madriđanima ove sezone neće uzeti niti jednu kantu s obzirom da su se od Lige prvaka oprostili u polufinalu dok je Barcelona kolo prije kraja osigurala naslov prvaka u Primeri.

Spomenuti potresi u Madridu otvorili su priliku predsjedniku PSG-a, Nasser Al-Khelaifiju da u ljetnom prijelaznom roku pokuša Ronalda dovesti u Pariz i to za astronomskih 125 miljuna eura.

S druge strane Ronaldo bi volio još barem jednu sezonu ostati u Madridu, ali pod uvjetom da obavi razgovor s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom ne bi li rasčistio stvari kada je igrački kadar Madriđana u pitanju.

Jedan od motiva koji bi mogao zadržati Ronalda u Madridu, je činjenica da Portugalcu u Realu nedostaje samo 13 pogodaka da dostigne najboljeg strijelca 'kraljeva' u povijesti, Raula, koji je za vrijeme svog boravka u Madridu zabio 323 golova u 741 utakmice.

Linker
22. rujan 2024 13:34