LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 30: (L-R) Sportsman David Beckham and Victoria Beckham arrive at David Beckham/James Bond adidas Originals by Originals Launch Event held next to adidas Originals store at melrose on September 30, 2009 in Los Angeles. California. Charley Gallay/Getty Images/AFP
 Charley Gallay
SLUŽBENO

Galaxy i Beckham produžili

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2012. 11:03

Staples Center, poznata dvorana u Los Angelesu, bila je u četvrtak poprište važnog potpisa za nogometni klub Los Angeles Galaxy, najbolju momčad tamošnje MLS lige...

Naime, već sada legendarni engleski nogometaš David Beckham ostaje i dalje njihov član. Potpisao je 36-godišnji veznjak ugovor na nove dvije godine, čime je i definitivno odagnana mogućnost da se David opet vrati na europsko tlo.

U posljednje se vrijeme mnogo pisalo i pričalo da bi Beckham mogao pojačati Paris St. Germain. Određene su informacije sugerirale da bi mogao i u Tottenham. No, prvo je sam Beckham rekao da zbog obiteljskih razloga ne bi volio povratak u Europu, a u četvrtak je, pak, produljio vjernost Los Angelesu gdje je stigao sada već daleke 2007. godine.

- U ovih pet godina smo moja obitelj i ja zbilja uživali u Los Angelesu. Nije bilo razloga mijenjati tako nešto dobro. Mojoj djeci se Los Angeles iznimno sviđa, meni također. Grad je čudesan i lijepo nam je živjeti ovdje - rekao je Englez po potpisu ugovora.

U klubu su također bili oduševljeni Beckhamovom odlukom.

- Odbio je daleko unosnije ponude europskih klubova i odlučio se za nas. Ne možemo biti ponosniji nego što jesmo - rekao je Tim Leiweke, predsjednik kompanije koja stoji iza nogometnog kluba Los Angeles Galaxy.

Stuttgart odustao od Lakića i dovodi Ibiševića?

Sportski direktor Stuttgarta Fredi Bobic i trener Bruno Labbadia su prema pisanju njemačkog Bilda najvjerojatnije odustali od kupovine povremenog hrvatskog reprezentativca Srđana Lakića (28)...

Razlog odustajanju je navodno previsoka cijena koju Wolfsburg traži za njega (pet milijuna), a kao najnovije riješenje za napada pojavljuje se ime bosansko-hercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića.

Čelnici Stuttgarta i Hoffenheima su se navodno već sastali i razgovarali o mogućem transferu Ibiševića u klub iz Stuttgarta. Ta nagađanja potvrdio je i Ibiševićev menadžer Andreas Sadlo.

- Postoji interes ranih klubova među kojima je i Stuttgart - rekao je Sadlo.

Novac za Ibiševića mogao bi doći od prodaje Zdravka Kuzmanovića kojeg navodno traži talijanski Juventus. Međutim trener Labbadia ne bi htio, barem zasada, izgubiti Kuzmanovića.

- Znam da je Kuz veliki fan talijanskog nogometa, ali ne bi ga htio još izgubiti - rekao je trener Stuttgarta.

Prema pisanju Bilda Stuttgart i Juventus su već u pregovorima oko Kuzmanovića, a njemački klub je navodno već krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Linker
28. rujan 2024 23:34