MADRID, SPAIN - MARCH 15: Gareth Bale of Real Madrid celebrates after scoring Real's opening goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Levante UD at Estadio Santiago Bernabeu on March 15, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
 Denis Doyle / 2015 Getty Images
IZVAN SEBE

Gareth Bale poludio jer mu nitko ne želi dodati loptu: 'On je izvan sebe zbog svega!'

Real je u subotu vjerojatno izgubio utrku za naslov prvaka protiv Barcelone, a posebna priča u razočaranoj svlačionici je Gareth Bale. Najskuplji igrač svijeta je izvan sebe zbog ignoriranja suigrača na terenu, potvrdio je njegov menadžer.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 11. svibanj 2015. 16:00

Nogometaši Reala su u derbiju 36. kola Primere na svom Bernabeu protiv Valencije odigrali samo 2:2, pa dva kola prije kraja prvenstva Barcelona ima velika četiri boda prednosti ispred Kraljevskog kluba.

Real može biti sretan što je izbjegao poraz jer je Valencia pogocima Paca Alcacera (19) i Javia Fuega (26) vodila s 2:0, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Cristiano Ronaldo je promašio kazneni udarac. U drugom dijelu Real je uspio izjednačiti, prvo je u 56. minuti Pepe glavom smanjio, a u 84. minuti Isco je lijepim udarcem uspio poravnati.

Možda bi rezultat bio i drugačiji da su igrači Reala loptu u nekoliko navrata dodali Garethu Baleu koji je bio u boljoj poziciji za udarac na gol. O jednoj takvoj situaciji pišu u ponedjeljak i španjolski mediji. Na priloženoj snimci se vidi kako James Rodriguez odbija dati loptu Baleu i puca na gol, dok Velšanin koji koji je bio u boljoj poziciji bijesno odmahuje rukom.

Upravo je takve situacije prošlog tjedna apostrofirao i Baleov menažder Jonathan Barnett.

"Pričao sam s njim još ovoga četvrtka i on je očito izvan sebe zbog svega. Stvari se za njega ne razvijaju dobro i on je očajan", rekao je Barnett nakon poraza Reala od Juventusa u Ligi prvaka, da bi u ponedjeljak dodatno objasnio situaciju i za Daily Mail.

"Ljudi nemaju pojma o čemu pričaju kad kritiziraju Garetha. Njegovi suigrači trebaju više surađivati s Garethom i češće mu dodavati loptu. Neka mu daju loptu i priliku da pokaže koliko je dobar. On ćebiti najbolji igrač Reala kada njegovi suigrači počnu surađivati i kad mu pomognu. Mene posebno uzrujava što sportski komentatori to ne prepoznaju . Pa to se jasno vidi kada gledate utakmicu", zaključio je Barnett.

Linker
10. svibanj 2024 20:23