AP
HRVAT MOŽE, VELŠANIN NE

Goal.com tvrdi: Tottenham će ovog ljeta pustiti Luku Modrića, ali ne i Balea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2012. 12:40

Priča o transferu Luke Modrića i ovo se ljeto sve više pretvara u sapunicu, a prijelazni rok još nije ni počeo. Goal.com tako, u tekstu autora Grega Stobarta, navodi da će Totenham pustiti hrvatskog nogometaša, ali će spustiti rampu Garethu Baleu...

Poznati nogometni portal već je ranije pisao da su u klubu s White Hart Lanea svjesni da će morati prodati jednu svoju zvijezdu kako bi napunili blagajnu, a takvu odluku je učvrstio novi izostanak plasmana u Ligu prvaka. Chelsea je, podsjetimo, osvajanjem ovosezonskog izdanja najelitnijeg kontinentalnog natjecanja, gurnuo gradskog suparnika prema manje zanimljivoj i profitabilnoj Europa ligi.

U Tottenhamu će tako morati unovčiti jednog od dvojice svojih najtraženijih igrača, a predsjednik Daniel Levy je, tvrdi Goal.com, odlučio saslušati ponude za Modrića (26). I sam je hrvatski veznjak prije nekoliko dana poručio kako će o svojoj budućnosti odlučiti nakon Eura u Poljskoj i Ukrajini. Levy je navodno spreman tražiti oko 40 milijuna funti odštete, ali radije bi ga prodao u neki klub izvan Engleske nego nekome od rivala iz Premierlige ( Manchester United, Chelsea, Manchester City).

Posljednjih se dana spominjao i navodni interes PSG-a i Real Madrida za Modrića, ali teško je reći koliko ima istine u takvim napisima.

Eventualna odluka o Modrićevoj prodaji značila bi, piše dalje Goal.com, da će klub spriječiti odlazak Garetha Balea koji je prije nekoliko tjedana najavio kako će razmisliti o svojoj budućnosti ukoliko se "spursi" ne plasiraju u Ligu prvaka. U Tottenhamu bi navodno mogli promijentii mišljenje o puštanju Velšanina samo ukoliko dođe "zapanjujuća" ponuda, teška oko 50 milijuna funti.

Linker
22. rujan 2024 20:18