KAKAV PREOKRET

Godinama vrijeđao Neymara, nazivao ga mokraćom, a onda mu se u 21.39 sati poklonio

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. svibanj 2015. 01:18

Kontroverzni nogometaš Queens Park Rangersa Joey Barton možda nije najbolji veznjak koji je kročio engleskim terenima, ali sasvim sigurno je među najzabavnijima. Englez poznat po britkom jeziku godinama je vrijeđao Neymara na Twitteru, a onda u utorak navečer promijenio mišljenje.

Sve je počelo u veljači 2013. godine kad je Brazil izgubio s 2:1 od Engleske u prijateljskoj utakmici na Wembleyu, a Neymar je odigrao za zaborav. Bilo je to dovoljno da superpopularna brazilska zvijezda došla je na zub 'trknutom' Bartonu koji ga od tada razvlači po Twitteru (a ima gotovo tri milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži).

Barton ga je od tada zvao 'ponijem za pokazivanje' i 'nogometnim Justinom Bieberom', a znao bi otići i korak dalje s uvredama:

"Briljantan je na Youtubeu, a u stvarnosti je mačja mokraća".

'Povijesni zaokret' dogodio se ovoga utorka, u poluvremenu polufinalne utakmice između Bayerna i Barcelone na Alianz Areni.

Nakon godina vrijeđanja i Neymarovih devet golova u zadnjih sedam utakmica, a dva Bayernu u prvih pola sata polufinala, Barton je napisao samo ovo (u 21.39 sati):

"Uvijek sam govorio da je Neymar igračina...".

Linker
22. rujan 2024 04:26