FACEBOOK
KAKAV POTEZ

Golman Zvezde iz Knina peče rakiju u pauzi prvenstva, a obukao je majicu koja provocira sve iz Hrvatske!

Srpski vratar s kanadskom putovnicom pronašao je način kako "ubiti" pauzu
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2020. 15:05

Reprezentativne akcije omogućile su nogometašima pauzu od nekoliko dana, barem onima u klubovima koji nisu na popisu izbornika. Jedan od takvih je i vratar Crvene zvezde, a koji je to iskoristio ne bi li - pekao rakiju!

U pitanju je Milan Borjan, koji je inače Kanađanin, pa je za tu reprezentaciju skupio čak 49 nastupa. No korijeni su mu iz Hrvatske, preciznije iz Knina gdje je rođen i gdje je, zbog oca koji je također bio vratar, počeo igrati nogomet.

I sama vijest da se peče rakija u pauzi između nekoliko utakmica može izazvati simpatije , obzirom da se i ovdje to uvelike prakticira, no ta objava na Facebooku sigurno je izazvala zgražanje u Hrvatskoj, barem zbog "odjevne kombinacije" koju je izabrao tim povodom.

image
FACEBOOK

"Srpska krajina", piše mu na crnoj majci, dok se fotografirao s prijateljem Nenadom Filipovićem.

Ta "para-država" koju ponosno ističe golman Zvezde, a koja je unutar Hrvatske postojala od 1991. do akcije Oluje (1995) i činila gotovo trećinu teritorija, srećom je dio prošlosti, no čini se da pusti i neprežaljeni snovi nikad neće biti ugašeni kod određenih pojedinaca s onu stranu Dunava...

Linker
17. travanj 2024 00:03