Ivica Olić u dresu CSKA
 POLYAKOV ALEXANDER Sputnik Via Afp
SN DOZNAJU

Gotovo je!? Legenda HR nogometa napušta Vatrene i počinje novu karijeru, evo kad će potpisati novi ugovor

Olić je bio i favorit navijača jer je s klubom triput bio prvak Rusije te osvajač Kupa UEFA-e
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. ožujak 2021. 15:12

Dolazak Ivice Olića u moskovski CSKA je gotova stvar! Pouzdani izvor iz Rusije potvrdio nam je da će bivši hrvatski reprezentativac i pomoćnik hrvatskog izbornika Zlatka Dalića u utorak potpisati ugovor s moskovskim velikanom, dok se tijekom ponedjeljka očekivao njegov dolazak u glavni grad Rusije.


Kao što je poznato, čelnici CSKA-a odlučili su prekinuti suradnju s bjeloruskim stručnjakom Viktorom Gončarenkom pod čijim se vodstvom momčad udaljila od borbe za naslov prvaka, a ispala je i iz Europske lige. Osim Gončarenka, Moskovljane će napustiti i pomoćni trener Vasilij Berezucki, koji je ujedno obavljao i posao zamjenika direktora. Navodno se ne slaže s vizijom razvoja kluba koju imaju čelnici. Njegov brat blizanac Aleksej u klubu drži iste pozicije, no on će nastaviti raditi u CSKA kao jedan od najbližih Olićevih suradnika.


Glavni razlog Gončarenkova odlaska, kako pišu ruski novinari, je nedostatak kemije na relaciji trener-igrači. Povod su tri poraza u posljednja četiri nastupa.


''Nema vatre u njihovim očima'', navodi komentator Sport Expressa, uz dodatak kako je Olić favorit navijača jer je s klubom triput bio prvak Rusije te osvajač Kupa UEFA-e. Doduše, u ovom trenutku nitko ne zna kakav je Olić zapravo trener, jer dosad je bio tek Dalićev pomoćnik, ključne je odluke donosio netko drugi.


U svakom slučaju, Olića čeka težak i zahtjevan posao u Moskvi, dok će Dalić morati u potragu za novim pomoćnim trenerom.

Linker
23. travanj 2024 15:43