ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Gustafsson: ‘Ljubičić je sjajno reagirao; Moskaljenko: ‘I zidovi mogu igrati na domaćem terenu...‘

Nakon 2:0 pobjede Hajduka na Poljudu protiv Tobola oglasili su se treneri
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. srpanj 2021. 23:44

Bijeli su golovima Ljubičića došli do lijepe prednosti uoči uzvrata 2. pretkola Konferencijske lige.

- Na poluvremenu smo prve runde i sretan sam zbog pobjede, zbog igre. Vidio sam dobru momčad koja raste. Zadovoljan sam izvedbom u susretu sa Tobolom. Krovinović? Vidi se njegov značaj za momčad, ali Filip je s nama od ponedjeljka i ne bi bilo korektno puno o njemu govoriti s obzirom na kratko vrijeme provedeno s momčadi. Ljubičić? Prođeš kroz razočaranja da bi napravio karijeru. Sjajno je reagirao sa Tobolom nakon Lokomotive, ali Mlakara sam stavo na lijevo krilo, jer može igrati više pozicija, rekao je Hajdukov trener Jens Gustafsson.

- Nakon utakmice ne vjerujem da će igrači slaviti, jer tek smo na pola puta u dvoboju sa Tobolom. Sretan sam zbog povratka navijača i prva je zadaća spreman dočekati nedjeljnu utakmicu. Tek nakon te utakmice razmišljat ćemo o uzvratu s Tobolom, ali znam da nas čeka sasvim nova utakmica u Kazahstanu. Uvijek je bolje na uzvrat ići sa 2:0 nego primjerice 0:0, dodao je Gustafsson.

Aleksandar Moskaljenko trener Tobola:

- Čestititam Hajduku na pobjedi, domaći su na krilima navijača igrali znatno bolje. Mi nismo uspjeli spojiti našu igru niti u napadu niti u obrani. U Kazahstanu nije ovakva razina igre, nemamo nogomet na europskom nivou. U europskim utakmicama protivnik nas kažnjava za svaku pogrešku. Uzvrat ? Svima nam je jasno da se rezultat gleda nakon dvije utakmice, kod nas postoji uzrečica "i zidovi mogu igrati na domaćem terenu". Bit će drukčija utakmica.

Linker
25. travanj 2024 02:05