Vojko Basic / CROPIX CROPIX
DOBILI DOPUŠTENJE NADLEŽNIH

HAJDUK POČEO S TRENINZIMA! Nikad viđena organizacija rada na Poljudu, svi igrači istrčali na terene, a praktički nisu ni vidjeli jedan drugoga...

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 13. travanj 2020. 20:02

Hajduk je počeo s treninzima na Poljudu! Eto vijesti s nogometnih terena u vrijeme velike svjetske krize izazvane pandemijom koronavirusa zbog koje je i sport stao.

Nogometaši Bijelih dobili su dopuštenje nadležnih za treninge koji se odvijaju individualno, dakle bez fizičkoga kontakta s drugim igračima i općenito drugim ljudima, onako kako se preporuča. Radi se po terminima, istovremeno treniraju dvojica igrača, jedan na glavnom, a jedan na pomoćnom travnjaku Poljuda, a onda nakon toga odlaze kući jer nema tuširanja nakon treninga na stadionu.

Sve ovo napravljeno je u koordinaciji s nadležnim službama, Hajduk provodi upute, pa su tako svi igrači u smjenama osjetili trening na otvorenom i nakon gotovo mjesec dana dodirnuli travnjak.

Radi se slično, po otprije napravljenim programima stručnoga stožera, zasad se samo trči i vježba, a sve je pod nadzorom trenera za kondicijsku pripremu koji su podijeljeni u dvije smjene te s udaljenosti nadgledaju rad prvotimaca Hajduka.

Linker
24. travanj 2024 03:32