Marko Livaja
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
OŠTAR DEMANTI

Hajduk žestoko reagirao na priču o odlasku Marka Livaje: ‘To nema nikakve veze s istinom!‘

Pojavila se priča da će Livaja završiti kod Slavena Bilića... Barata se i s cijenom transfera.
Piše: Frane Vulas/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. srpanj 2021. 14:27

Iz Hajduka su oštro demantirali kako je Marko Livaja ostao u Splitu zbog navodnog transfera u Kinu. Nakon što su iz Hajduka jutros na konferenciji za medije potvrdili kako će Livaja zbog ozljede propustiti sutrašnji uzvratni susret 2. pretkola Konferencijske lige protiv Tobola u Kazahstanu (17 sati po hrvatskom vremenu – prijenos Arenasport 1, Hajduk Digital TV), pojavila se u jednom mediju informacija kako je stvarni razlog Livajinog ostanka u Splitu mogući transfer u Kinu, piše Slobodna Dalmacija.

Špekulira se kako se u tajnosti dogovara transfer u Beijing Guoan kojeg vodi bivši trener Hajduka i hrvatski izbornik Slaven Bilić, a u slučaju da Hajduk ne izbori skupinu Konferencijske lige. Navodno bi transfer trebao biti težak pet milijuna eura.

Međutim, to su u Hajduku odmah odbacili i žestoko demantirali uoči puta za Kostanaj.

- To nema nikakve veze s istinom! - poručili su iz poljudskog kluba.

Livaja ozljedu skočnog zgloba vuče još od generalne probe uoči početka prvenstva na Poljudu protiv Zrinjskog. Na vlastitu inicijativu je igrao posljednje susrete protiv Tobola i Osijeka, stiskao je zube, ali će uzvrat u Kazahstanu morati preskočiti. Izgledno je da bi mogao pauzirati i ogled sa Šibenikom u nedjelju na Poljudu.

- Pokušao je sve što je u njegovoj moći da bude spreman, ali bol je prejaka – objasnio je trener Jens Gustafsson na presici.

Linker
28. ožujak 2024 06:18