DAMIR KRAJAC/CROPIX
ZAHTJEVNA OPERACIJA

Hajdukovi navijači sanjaju dolazak Vrsaljka, otkrivamo koliko je realan senzacionalan transfer...

Imaju navijači pravo sanjati jer kada Hajduku već treba desni bek, što ne bi poželjeli klasnog...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. lipanj 2021. 08:05

Nismo slučajno spomenuli Vrsaljka u priči oko Hajdukovog dovođenja desnog beka. Zadarski Šime glavna je tema navijačkih krugova, pristaše Bijeli sanjaju dolazak reprezentativca Hrvatske na desnom beku.

Pritom se, kao i u svakom lijepom snu, ne zadire previše ispod površine, jer ako se to napravi saznalo bi se koliko bi takva operacija bila zahtjevna. Prvo, jer Vrsaljko ima još godinu ugovora s Atleticom po kojemu prima 1,5 milijuna eura, a drugo što je nesporna činjenica da Hajduk mora ostvariti jednu višemilijunsku prodaju kako bi uprihodio sredstva za igrače-kapitalce poput Vrsaljka.

Jasno, prije toga mora riješiti i status Kalinića, te primarno Livaje, kojemu navijači kontinuirano šalju poruke “ostani”. Od glasačkih listića i TV emisija do društvenih mreža, gdje god se okrenete svjedočite svojevrsnom pokretu s naslovom “Livaja ostani”. Ali, imaju navijači pravo još više sanjati jer kada Hajduku već treba desni bek, što ne bi tifosi poželjeli jednog klasnog kao što je Zadranin Šime Vrsaljko...

Linker
26. travanj 2024 16:52