screenshot facebook
NAJBOLJI ODGOVOR

HALILOVIĆ FANTASTIČNIM GOLOM PODSJETIO ZAŠTO GA ZOVU 'HRVATSKI MESSI' PA POSLAO PORUKU SVOM TRENERU 'To morate pitati njega, ja mislim isto što i vi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2020. 12:45

Alen Halilović postigao je prvijenac u dresu Heerenveena. U 24. kolu prvenstva Nizozemske Heerenveen je na svom stadionu odigrao 2:2 s Den Haagom, a hrvatski nogometaš zabio je pogodak za 2:2 u 78. minuti. U igru je ušao 69. minuti, a gol je bio zaista sjajan - ušao je u šesnaesterac s desne strane, pa onda lijevom nogom pogodio suprotne rašlje.

- Da, gol je bio odličan, ali smo remizirali, a cilj je bila pobjeda. Mislim da smo zaslužili više, jer smo odigrali zaista dobro, no primamo previše pogodaka - istaknuo je Halilović nakon utakmice. Na konstataciju novinara da bi igrač takve kvalitete trebao igrati više, Halilović je odgovorio:

- I ja to mislim, ali morate pitati trenera. Ja uvijek dajem 100 posto, u posljednje sam vrijeme u dobrom stanju i dobro treniram. Uglavnom, tu sam za svoju momčad i nastojim biti pozitivan.

Halilović je u Heerenveenu na posudbi iz Milana, a ove je sezone u nizozemskom prvenstvu skupio 15 nastupa (345 minuta), ima po 1 gol i asistenciju.

Linker
19. travanj 2024 13:58