GENEVA, SWITZERLAND - AUGUST 06: Alen Halilovic of FC Barcelona in action during the pre-season friendly match between FC Barcelona and SSC Napoli on August 6, 2014 in Geneva, Switzerland. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
 Valerio Pennicino / 2014 Getty Images
SUPERKUP KATALONIJE

Halilović i Rakitić precizni s bijele točke za prvi ovosezonski trofej Barcelone

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 30. listopad 2014. 01:17

Barcelona je osvojila Superkup Katalonije, a Primera objavila da je Getafeov Alexis dobio četiri utakmice kazne za laktarenje Mandžukića.

Alen Halilović i Ivan Rakitić pogodili su u trećoj i petoj seriji jedanaesteraca i pomogli Barceloni da osvoji prvi ovosezonski trofej. Prethodna rečenica puno bolje zvući kada se ne zna ostatak priče. Radi se o Superkupu Katalonije, a Barcelona i Espanyol izgledali su kao momčadi prisiljene da igraju utakmicu koja im malo znaći. A niti gledatelji nisu pohrlili na tribine. Stadion u Gironi koji može primiti 9200 gledatelja nije bio niti dopola ispunjen. Za Barcelonu su iz prve momčadi igrali Adriano, Alba, Pique, Pedro, Suarez... a Rakitič i Xavi ušli u 60. minuti. Od 76. je na terenu bio Halilović koji je u završnici, kao i Rakitić, dobro pucao iz daljine. Nakon 90 minuta bilo je 1-1 (Pique/ Arbilla).

Linker
28. rujan 2024 01:47