ANUSAK LAOWILAS Nurphoto Via Afp
RUŽAN RASTANAK

Harry Kane doživio je poniženje nad poniženjima, to što su mu napravili u Londonu, neće im nikada oprostiti

Harry Kane je najbolji strijelac u povijesti Spursa, postigao je 280 golova u 435 nastupa
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2023. 07:38

Sjajni engleski napadač Harry Kane nakon gotovo 20 godina odlučio je ovog ljeta napustiti redove Tottenhama i pojačati Bayern u transferu vrijednom više od 100 milijuna eura. Pokušavali su Spursi na sve načine zadržati miljenika navijača, ali to im u konačnici nije uspjelo.

Trakavica oko transfera trajala je danima, ali Nijemci su ipak uspjeli slomiti otpor Engleza. Pokušali su u Tottenhamu ponuditi Kaneu i novi ugovor, ali napadač je odlučio kako je stiglo vrijeme za rastanak, želio je osvajati trofeje, a kao idealnu destinaciju izabrao je bavarskog velikana.

Ipak, po odlasku iz Londona, legenda Tottenhama je bila prilično ponižena. Nitko nije očekivao da će mu se dogoditi ovakva situacija i to nakon svega što je proteklih godina dao klubu. Naime, kada je priopćio svima svoju odluku oko odlaska, Kaneu je bilo zabranjeno da uđe u trening-kamp kluba i da se osobno oprosti od suigrača, već je to morao učiniti putem poruka.

U Tottenhamu mu također nisu dozvolili niti da pokupi svoje stvari iz ormarića već su mu iste poslane na kućnu adresu. Bio je to zaista ružan oproštaj od kluba za koji je toliko dao tijekom posljednjih godina i gotovo sigurno niti sam nije očekivao tako nešto i zasigurno će im to dobro zapamtiti.

Harry Kane je najbolji strijelac u povijesti Spursa, postigao je 280 golova u 435 nastupa

Linker
01. studeni 2023 02:20