JUSTIN TALLIS Afp
NEVILLE JASAN

‘Harry Kane mora napustiti Tottenham želi li osvajati trofeje, a samo je jedan klub pravi izbor za njega‘

‘Harry Kane će htjeti osvajati trofeje. U Tottenhamu ih očito neće osvojiti‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 03. ožujak 2023. 07:30

Gary Neville je uporan u ideji da Harry Kane ovog ljeta mora napustiti Tottenham ako želi osvajati trofeje. Kako sada stoji, Tottenham se bori za mjesto među četiri najbolja u Premier ligi ove sezone i za ostanak u Ligi prvaka, ali trofeja neće biti ni ove sezone, kao što ga nema već punih 15 godina.

Neville je rekao da Kane ovog ljeta mora napustiti Spurse kako bi ostvario svoj puni potencijal i imenovao Manchester United kao svoju najvjerojatniju destinaciju - nakon što je prethodno tvrdio da će Crveni vragovi osvojiti ligu s Kaneom u svojim redovima.

Govoreći za Sky Sports News Neville je poručio: "Harry Kane će htjeti osvajati trofeje. U Tottenhamu ih očito neće osvojiti."

image
MARCO BERTORELLO Afp

Na pitanje kojem bi se klubu Kane trebao pridružiti, Neville nije dvojio: "On je sjajan igrač, veliki je profesionalac, i mislim da bi trebao igrati u Unitedu ili Cityju. Više je nego vjerojatno da to neće biti City zbog Erlinga Haalanda, ali Manchester United očajnički traži središnjeg napadača. Navijači Tottenhama bit će bijesni na mene, reći će da ja dolazim na televiziju i pokušavam dovesti njihovog igrača u Manchester United. Ne radi se o tome. To mi se samo čini u ovom trenutku najvjerojatnijim potezom."

Neville Chelsea ne vidi kao opciju.

"Ne vidim ga da ide tamo. Prilično je lojalan Tottenhamu i postoji veliko rivalstvo s Chelseajem, jer su to klubovi iz Londona, tako da ne vidim da će se to dogoditi, iako im je potreban centarfor. Neće ići ni u Arsenal, opet zbog rivalstva, tako da je Manchester United jedina opcija u Engleskoj za Harryja Kanea ovog ljeta."

Linker
22. travanj 2024 01:43