VLADO KOS Cropix
VELIKI PREOKRET

Hit igraču Vatrenih u zadnji tren propao životni transfer, sve je već bilo dogovoreno s velikanom...

Borna Sosa je bio na pragu prelaska u talijanski Inter, no sve je propalo zbog Bayer Leverkusena
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2022. 16:24

Borna Sosa je bio na pragu velikog transfera iz Sttutgarta u Inter, no sve je izgleda propalo u zadnji tren. Krivac je izgleda Bayer Leverkusen koji je s Interom sve dogovorio u vezi posudbe lijevog beka Robina Gosensa, a onda odustao u zadnji tren zbog toga što su Talijani ipak tražili obavezu kupnje za 25 milijuna eura.

Inter je tim novcem želio isplatiti Sosu Sttutgartu, a ujedno i otvoriti mjesto u ekipi, ali Bayer je odustao jer za takav posao nema novaca. Inter je Gosensa u siječnju posudio od Atalante i trebao bi ga sada otkupiti za 15 milijuna eura, ali na Gosensa više ne računaju jer nije na razini koju je imao u Atalanti.

image
THOMAS KIENZLE Afp

U Inter je stigao kao zamjena za Ivana Perišića, ali odigrao je samo 13 utakmica, od toga je tek jednu počeo od prve minute. Što se Sose tiče, on je sjajnim igrama u Stuttgartu privukao brojne velikane.

Nijemci su ga doveli iz Dinama 2018. godine i Modrima za njega dali šest milijuna eura, a Sosa im se itekako isplatio. U četiri godine je odigrao 86 utakmica i upisao 23 asistencije, te zabio tri gola. Prema Transfermarktu vrijedi 23 milijuna eura pa će njemački prvoligaš na njemu lijepo zaraditi.

Linker
24. travanj 2024 21:56