DAMIR KRAJAC Cropix
SKOČIĆ JE BIVŠI

HNS dogovorio sporazumni raskid s izbornikom mlade reprezentacije: ‘Hvala mu na trudu‘

Skočić je imenovan izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te ju je vodio na EP prošle godine
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 15:21

Nakon teškog poraza od Portugala u kvalifikacijama i dva poraza u prijateljskim utakmicama protiv Irske i Švedske, Dragan Skočić više nije izbornik hrvatske u-21 reprezentacije. Dugo se pisalo o ovakvom scenariju, a sada je to dobilo i službenu potvrdu.

HNS je na svojim službenim stranicama potvrdio rastanak sa Skočićem, ali nisu još imenovali nasljednika.

"Zahvaljujemo Draganu Skočiću na trudu koji je uložio kao izbornik mlade reprezentacije. Složili smo se da je u ovom trenutku najbolje dogovoriti završetak suradnje te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućim profesionalnim izazovima", izjavio je predsjednik HNS-a ", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Dogovor o sporazmnom raskidu suradnje potvrdio je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, koji će također donijeti odluku o imenovanju novog izbornika koji će povesti mladu reprezentaciju u jesenski dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Dragan Skočić imenovan je izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te je mlade Vatrene vodio na Europskom prvenstvu prošle godine te u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP 2025. godine.

Linker
06. rujan 2024 14:54