MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp
STIGAO ODGOVOR

HNS oštro demantirao Ruse i navode oko Dejana Lovrena: ‘To je potpuna neistina, mi to niti ne možemo!‘

Tvrdn je jednog ruskog medija, koje su prenijeli i brojni hrvatski, zvuče smiješno...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. ožujak 2022. 17:50

Dejan Lovren se u Hrvatskoj oporavlja od ozljede, najavljeno je da će u ponedjeljak biti na okupljanju reprezentacije koja u utorak leti u Dohu na prijateljske utakmice sa Slovenijom i Bugarskom. Pojedini ruski mediji tvrde kako ga HNS nagovara da se nakon Katara ne vrati u Sankt Peterburg nego "zaledi" ugovor sa Zenitom do 30. lipnja što mu omogućava FIFA.

HNS oštro demantira te navode: - Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a HNS će mu pritom, kao i svakom reprezentativcu, biti maksimalna podrška - kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

image
MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp

Rusi tvrde da se on želi priključiti ekipi, ali eto u Zagrebu ga u tome nastoje spriječiti. Zvuči smiješno. Lovren najbolje poznaje situaciju. Možda nekome od njemu bliskih ljudi nije drago da sad ide u Rusiju, kad ga je već rat zatekao u Hrvatskoj, ali u Rusiji se ne puca. Drugo je kako tko sa svojom savješću gleda na ratna zbivanja...

Linker
26. travanj 2024 09:02