Stjepan Merkaš se zahvalio Marijanu Kustiću i HNS-u na novom travnjaku

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
INFRASTRUKTURA SVE BOLJA

HNS otvorio još jedno igralište s umjetnom travom: ‘Nogomet nije samo igra, to je kultura življenja‘

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić otvorio je novo igralište s umjetnom travom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2022. 11:10

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, otvorio je novo igralište s umjetnom travom kod ŠRC-a Podgora, javlja Hrvatski nogometni savez.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i njegovi savjetnici, Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš, odnosno voditeljica infrastrukture, Andrea Dokuš, a svečanom otvaranju prisustvovali su i viša stručna savjetnica u Ministarstvu turizma i sporta, Sanja Karl, župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar, te gradonačelnik Krapine, Zoran Gregurović.

Hrvatski nogometni savez financirao je nabavu, dopremu i postavljanje umjetne trave. Pripremne radove financirao je Grad Krapina, uz financijsku pomoć Ministarstva turizma i sporta.

"Kada sam bio izabran za predsjednika HNS-a, najavio sam da ćemo naporno raditi na tome da se poboljša infrastruktura diljem zemlje i zato me jako raduje još jedan uspješno dovršeni projekt. HNS će i dalje podupirati ovakve projekte te sam siguran da će na ovim terenima nicati novi igrači poput Prosinečkog ili Krznara, a ja se nadam i igrači poput Modrića. Nogomet nije samo obična igra, to je kultura življenja od malih nogu i svi zajedno moramo raditi na tome da omogućimo kvalitetne uvjete svima koji se žele baviti nogometom", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službenu stranicu Saveza.

Predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije Stjepan Merkaš naglasio je važnost novog igrališta za razvoj nogometa u županiji:

"Prije četiri godine na izbornoj skupštini istaknuo sam jednu rečenicu kada sam govorio o planu za iduće četiri godine: igralište s umjetnom travom. To smo uspjeli ostvariti i zato sam ponosan i sretan."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 07:04