ODLAZI U KATAR

HOMMAGE LEGENDI KLUBA Barcelona će odati počast Xaviju s posebnim dresovima

Xavi Hernandez još će tri puta igrati za Katalonce. U subotu će protiv Deportiva odigrati posljednju prvenstvenu utakmicu u dresu Barcelone na Nou Campu
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. svibanj 2015. 17:56

Jedna od najvećih legendi Barcelone svih vremena, Xavi Hernandez, odlučio je nakon sedamnaest godina reći zbogom Nou Campu i navijačima Blaugrane. Već je i ranije bio najavljivan njegov odlazak, ali veznjak španjolske reprezentacije danas je službeno potvrdio špekulacije.

- Napuštam klub na kraju sezone. Ovu odluku donio sam teška srca, nije bilo lako, ali moja obitelj i ja ocijenili smo kako je vrijeme za promjenu. Odlazimo u Katar gdje sam potpisao za tamošnji Al Sadd na dvije godine

Xavi Hernandez još će tri puta igrati za Katalonce. U subotu će protiv Deportiva odigrati posljednju prvenstvenu utakmicu u dresu Barcelone na Nou Campu, nakon toga na rsaporedu je finale kupa protiv Bilbaa, također na stadionu Barce, te finale Lige prvaka 6. lipnja protiv Juventusa u Berlinu.

Barcelona će mu za subotnju utakmicu protiv Deportiva (u 18:30 sati) odati počast posebno izrađenim dresovima. Na prednjoj strani dresova pisat će "Gracies, Xavi". Na toj utakmici legendarni veznjak nastupit će 765. put za Barcelonu.

Linker
22. rujan 2024 13:24