foto: Denis Doyle / Getty
NAVIJAČI BIRAJU

'HRVAT SIMBOLIZIRA PRAVOG MADRIDISTU' Modrić dobio nagradu Reala praktički bez prave konkurencije!

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 14. ožujak 2016. 09:29

Odlične igre koje je u kontinuitetu pokazao u veljači donijele su lijepo priznanje Luki Modriću. Njega su navijači naime proglasili najboljim igračem Real Madrida za veljaču, te je dobio sponzorsko priznanje “Igrač pet zvijezda Mahou”, donose Sportske novosti.

Modriću je to priznanje uručeno u sportskom kampu Reala u Valdebebasu, kojom prilikom je rečeno da su navijači Kraljevskog kluba igraču dodijelili uvjerljivo najviše glasova. Dobrim dijelom tomu je kumovao fantastičan pogodak koji je Modrić postigao u Granadi, kad je u završnici utakmice donio pobjedu Realu.

Ponašanje pravog madridista

Osim tog službenog navijačkog priznanja, Modrić je dobio i niz komplimenata najvažnijih nogometnih analitičara iz Marce, AS-a i drugih medija koji prate Real.

Uz Benzemu i Navasa njega se smatra igračem koji u ovoj sezoni igra na očekivanim mu razinama, što ti isti analitičari, primjerice, ne smatraju za Cristiana Ronalda, pored svih njegovih golova...

U prošlim utakmicama Modriću je odao priznanje i predsjednik Florentino Perez, jer “simbolizira igrom i ponašanjem pravog madridista”. S obzirom na to da postoje klubovi i treneri koji bi Modrića rado odveli iz Reala, primjerice Carlo Ancelotti želio bi ga u Bayernu, Jose Mourinho ga je htio već u Chelseaju, a ako preuzme Manchester United, uslijedit će isti poziv, ne bi uopće bilo čudno da Perez blindira hrvatskog igrača produženjem ugovora. Modrić je prije dvije godine već jednom produžio s Realom do 2018.godine (dakle za godinu dana), tako da je vrlo vjerojatno da će tijekom ove godine dobiti novu ponudu za redizajn aktualnog mu ugovora...

Linker
19. svibanj 2024 04:18