Malonogometna reprezentacija Hrvatske nakon pobjede nad Kostarikom na Socca svjetskom prvenstvu u Essenu

 SOCCA CROATIA
UVJERLJIV START

Hrvati na otvaranju SP-a utrpali osam komada, pogledajte golijadu iz Njemačke: ‘Ne mogu vjerovati...‘

‘U nastavku natjecanja nastavljamo u istom ritmu te se nadam da ćemo otići do kraja‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. lipanj 2023. 11:03

Malonogometna reprezentacija Hrvatske otvorila je Socca svjetsko prvenstvo u njemačkom gradu Essenu uvjerljivom pobjedom protiv Kostarike. Hrvatski hakleri slavili su rezultatom 8:0.

Tri pogotka postigao je Domagoj Mikleušević, dva je dodao Alberto Sinani, a po jednom su suparničku mrežu zatresli Edi Ljubas, Marko Pest-Mundvajl i Tomislav Haramustek. U uvodu utakmice dvije sjajne obrane imao je hrvatski vratar Nikola Beljan koji je kasnije obranio i kazneni udarac.

POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE

- Iznimno sam sretan što sam dio reprezentacije. Ne mogu vjerovati da sam postigao tri gola, ali uz ovu neopisivu podršku navijača bilo mi je puno lakše. Unutar ekipe je sjajna atmosfera, u nastavku natjecanja nastavljamo u istom ritmu te se nadam da ćemo otići do kraja - izjavio je Mikleušević.

Naše su malonogometaše u Essenu bodrili i brojni hrvatski navijači, a slična slika na tribinama se očekuje i u ponedjeljak u 21 sat, kad Hrvatska s Meksikom igra vjerojatno ključnu utakmicu za prvo mjesto u skupini u kojoj se još nalazi i Sirija. Naime, Meksiko je u 1. kolu skupine B svladao Siriju rezultatom 11:0.

VIDEO: International Socca Federation

- Svi igrači dobili su minutažu, to je jako bitno zbog prilagodbe na teren i podlogu ovdje na stadionu. Dokazali smo da imamo širinu i to je naša velika snaga. Sada se moramo malo odmoriti, a onda slijedi analiza Meksika i priprema za našu drugu utakmicu - kazao je izbornik Željko Ostrman.

Izravni prijenos utakmice s Meksikom možete pratiti na Nova Sportu.

image

Izbornik malonogometne reprezentacije Hrvatske Željko Ostrman na Socca svjetskom prvenstvu u Essenu

SOCCA CROATIA

Linker
18. svibanj 2024 05:33