AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
BUNDESLIGA

Hrvatima prosječne ocjene

Kicker u svom tekstu o utakmici spominje da je Perišić odbio razgovarati s novinarom nakon utakmice, jer je bio iznimno frustriran što je dobio priliku tek u posljednjih 19 minuta susreta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2013. 15:51

Iako su hrvatski nogometni reprezentativci Mario Mandžukić i Ivica Olić postizali pogotke u sklopu 5. kola njemačke Bundeslige, magazin Kicker nagradio ih je tek prosječnim ocjenama...

Mandžukić je u Bayernovoj domaćoj 2-0 pobjedi nad Hannoverom bio strijelac vodećeg potoka u 51. minuti, a za svoj je 90-minutni nastup od Kickera dobio ocjenu 3 (raspon se kreće od najbolje 1, do najgore 6). Igračem utakmice proglašen je Arjen Robben, iako nije zabio, već je "samo" asistirao kod drugog pogotka.

Olić je u gostujućem 1-3 porazu njegovog i Perišićevog Wolfsburga kod Bayer Leverkusena postigao izjednačujući pogodak, no isti mu je bio dovoljan tek za ocjenu 3.5. Olić je također igrao svih 90 minuta, dok je Ivan Perišić zaigrao od 71., te je ostao neocijenjen.

Spomenimo i da Kicker u svom tekstu o utakmici spominje da je Perišić odbio razgovarati s novinarom nakon utakmice, jer je bio iznimno frustriran što je dobio priliku tek u posljednjih 19 minuta susreta.

Igračem kola proglašen je napadač Borussije Dortmund Marco Reus, koji je u visokoj 6-2 pobjedi nad HSV-om, za koji nisu zaigrali Milan Badelj i Ivo Iličević, postigao pogodak.

Linker
22. rujan 2024 15:31