AFP
INTEROV PRIORITET

HRVATSKA KOLONIJA NA SAN SIRU Mancini spremio 15 milijuna eura za Perišića

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. lipanj 2015. 20:35

Hrvatska kolonija u Interu mogla bi postati jača za još jednog Hrvata. Naravno, pod uvjetom da Mateo Kovačić propusti odlazak na Anfield. Naime, talijanska La Gazzetta objavila je da Mancini kreće u potragu za krilnim napadačem, a na vrhu liste želja pronašlo se ime Ivana Perišića.

Konkurencija našem Perišiću je Mohamed Salah, Egipćanin u vlasništvu Chelseaja, koji je na posudbi u Fiorentini, a prednost razlika u cijeni. Talijani tvrde kako bi Salah košta između 20 i 22 milijuna eura, dok bi Wolfsburg za Perišića tražio oko 15 milijuna eura odštete.

Iza Ivana Perišića je sasvim dobra sezona s više nego konkretnom statistikom ako se uzme u obzir činjenica je propustio uvod Bundeslige te da je pauzirao nekoliko utakmica na proljeće. Bio je najbolji pojedinac Hrvatske na SP-u u Brazilu, a formu je nastavio u kvalifikacijama za Euro u Francuskoj.

Koliko je na cijeni u Wolfsburgu svjedoči ponuda za novim, osjetnom boljim ugovorom, a interes Intera može samo ubrzati pregovore Ivana Perišića s aktualnim poslodavcem.

Linker
21. rujan 2024 09:45