Slijeva nadesno: Marko Lozo, voditelj Siniša Sušec i Romeo Jozak u studiju Hanza Medije
 HANZA MEDIA
SUPERSPORTSKE

‘Hrvatska može i do polufinala, ali bez obzira na rezultat Dalić 99 posto odlazi, ovo je razlog!‘

U prvom izdanju SuperSportske podcasta posvećenog vrhuncu sezone najavili smo skorašnji Euro
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 09. lipanj 2021. 17:00

Naši nogometni stručnjaci i analitičari Romeo Jozak i Marko Lozo bit će stalni sukomentatori u našem podcastu tijekom Europskog prvenstva. U prvoj emisiji, dva dana prije početka obračuna za europsko prijestolje, prvo smo iscrpno prošli kroz kroz sve vrline i mane aktualne hrvatske reprezentacije.

Jozak je zadovoljan viđenim u pripremnim utakmicama unatoč tome što rezultati nisu bili, blago rečeno, impresivni. Vjeruje da ćemo u prvoj utakmici remizirati s Englezima, ali i upozorava da su, unatoč našem mentalitetu sklonom krajnostima, ključni dvoboji Vatrenih na ovom Euru Češka i Škotska, bez obzira na ishod obračuna s jednim od domaćina i favorita Eura.

Lozo ima rješenje za ofenzivnu impotenciju koju su naši pokazali u posljednja dva susreta. Malo šansi stvaramo, još manje zabijamo: - Kada pogledate našu statistiku, u odnosu na ostale momčadi, mi postižemo manje pogodaka nakon izrađenih akcija, manje nakon prekida i manje udarcima izvan šesnaesterca. Jedino smo iznad prosjeka u postizanju pogodaka nakon tranzicije, dakle kontri i polukontri, otkrio je Lozo i potom detaljno obrazložio kako bi on postavio napadačku igru reprezentacije.

Prošli smo kroz sastave svih skupina, prognozirali koje će momčadi proći u drugi krug, a koje su favoriti za naslov (Francuska pod broj jedan, Belgija broj dva, složni su naši gosti), ocijenili smo šanse Hrvatske (Jozak: Polufinale bi bio golemi uspjeh!;, Lozo: Realno je da ispadnemo u četvrtfinalu), ali i osvrnuli se na budućnost reprezentacije nakon ovog natjecanja. Osobito na to tko će biti izbornik od jeseni...

Pogledajte podcast, kojeg možete gledati i na Sportskoj TV:

Linker
20. travanj 2024 01:00