LJUDI U CRNOM OSTALI NIJEMI

HRVATSKA TEŠKO OŠTEĆENA! SUCI NISU VIDJELI ČISTI PENAL, ALI TO JE SAMO DIO PREVIDA Oko sokolovo otkrilo kako je sve 'čovjek u crnom' pomogao domaćinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. rujan 2017. 23:43

Hrvatska igra jednu od odlučujućih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Na poluvremenu je 0:0, a u devetoj minuti dogodila se sporna situacija nakon koje je mađarski sudac Kassai vrlo lako mogao pokazati na bijelu točku.

Modrić je izveo slobodni udarac nakon prekršaja na Pivariću uz aut liniju na lijevoj strani.

Išlo je to na prvu stativu gdje je lopta glavom prebačena na drugu stativu, a tamo se lopta u velikoj gužvi pokraj Vide odbila u ruku Yilmaza pa u stativu.

Svoj komentar dao je i Mateo Beusan koji je poručio kako je ovo bila velika pogreška suca.

- Velika pogreška Kassaija! Ovo je bilo evidentno igranje rukom jer je Vida bio u izglednoj situaciji za postizanje pogotka. Vida se samo trebao nakloniti, a ovaj ga je u tome spriječio. U ovoj je situaciji sudac trebao pokazati na bijelu točku, ali i pokazati crveni karton igraču Turske.


Penalty

Nije ovo jedini detalj i pogreška suca na utakmici obzirom kako je Mađar i kod pogotka Turaka propustio dosuditi prekršaj na Mandžukiću koji se dogodio netom prije kontre koju su složili domaćini i time zabili vodeći pogodak.

- Mario je pao u jedanaestercu, ali povlaćenje je počelo prije nego li je hrvatski reprezentativac ušao u kanezni prostor i stoga je trebao dosuditi prekršaj ranije.

Linker
09. kolovoz 2022 16:04