Petar Musa je dobrim igrama za Boavistu privukao interes velikana

 José Carmo/Zuma Press/Profimedia
INTERESA NE NEDOSTAJE

Hrvatski napadač je pred transferom karijere, europski velikan opasno zagrizao: ‘Ta liga mu odgovara‘

‘Tamo se proslavio i mi smo sretni zbog njega, sigurni smo da će ostvariti veliki transfer‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2022. 09:38

Petar Musa bi uskoro mogao zaigrati u redovima portugalskog velikana Benfice. Hrvatski 23-godišnji napadač je ove sezone zabio sedam golova, a dobrim je igrama u portugalskom prvoligašu Boavisti privukao brojne velikane.

Musa je u Portugalu na posudbi iz praške Slavije čiji čelni čovjek Jaroslav Tvrdik tvrdi kako je za Hrvata zainteresiran portugalski velikan. Ako Musa zabije 10 golova, a to je vrlo izgledno, Boavista ima pravo otkupiti njegov ugovor, no možda joj ga pred nosom otme moćna Benfica i to uz pomoć FIFA-e.

"Jasno je da mu portugalska liga odgovara, ali FIFA je obustavila sve transfere Boavisti. Musa tamo ima i problem s dobivanjem plaće. Moguće je da ćemo taj ugovor raskinuti i on neće preseliti tamo", rekao je Tvrdik pa dodao kako bi Hrvat ipak mogao u Portugal:

"Vodeći portugalski klubovi su zainteresirani za njega. Javila nam se i Benfica. U Portugalu se proslavio i mi smo sretni zbog njega. Sigurno će ostvariti veliki transfer", zaključuje predsjednik Slavije.

Musa je karijeru počeo u NK Zagrebu, a igrao je još i u Interu iz Zaprešića, Viktoriji Žižkov, Slovanu iz Libereca, Union Berlinu i već spomenutima Slaviji i Boavisti. Idući korak mogla bi biti Benfica.

Linker
19. svibanj 2024 06:40