Branko Karačić

 SPORTSKE NOVOSTI
PROMJENA NA KLUPI

Hrvatski stručnjak novi je trener Posušja: ‘Poziv me iznenadio i nakon serije razgovora sam ga prihvatio‘

‘Moja je prva zadaća saznati i od suradnika i od igrača zašto Posušje ne igra sada kao jesenas‘.
Piše: M. KaračićObjavljeno: 24. ožujak 2023. 21:03

Iskusni hrvatski stručnjak Branko Karačić novi je trener premijerligaša BiH Posušja. Karačić će na klupi posuškog kluba zamijeniti Gorana Granića s kojima se klupska uprava s Mokrog doca sporazumno razišla nakon lošeg proljetnog starta. Posušje je istina u sredini ljestvice, ali ima samo tri boda više pod posljednjeg Igmana kod kojeg Posušani gostuju u Konjicu nakon reprezentativne stanke.

- Ljudi iz Posušja su me pozvali, iskreno poziv me iznenadio i nakon serije razgovora prihvatio sam doći. Znam dobro u kakvoj se poziciji klub nalazi. Moja je prva zadaća saznati i od suradnika i od igrača zašto Posušje ne igra sada kao jesenas. Gledao sam neke utakmice jesenas u kojima je Posušje puno bolje izgledalo. Bio sam u klubovima iz BiH već, poznajem ligu i vjerujem da u Posušju mogu napraviti rezultat koji će zadovoljiti ljude koji vode klub. Budite sigurni da ću kao trener dati sve od sebe da ostvarimo ciljeve. Trebam igrače sada uvjeriti kako i oni moraju vjerovati u to, - kazao je Karačić na predtavljanju u svom novom klubu, a je oduševljen infrastrukturnim i drugim uvjetima koje klub ima:

-To sigurno može biti na ponos ljudima koji vode klub. Ovakve uvjete ima jedino Široki Brijeg i to me raduje. To je put kojim treba ići.

Iza Karačića je veliko iskustvo kako u Hrvatskoj tako i u BiH gdje je u dva navrata vodio Široki Brijeg i Vitez, a najveći uspjeh ostvario je 2014. godine kad je sa Zrinjskim osvojio naslov prvaka BiH.

Linker
02. svibanj 2024 08:18