LORIS ROSELLI Nurphoto Via Afp
SVE UZ SMIJEŠAK

Hrvatski trener kojeg zazivaju navijači Hajduka mijenja posao? Njegov odgovor na presici je puno toga rekao

Jurić je odgovorio sa smiješkom uz navode: ‘Hoću li vam nedostajati?‘
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2024. 14:09

Talijanski mediji počeli su sa spekulacijama da će Ivan Jurić na ljeto napustiti klupu Torina. Hrvatski trener održao je konferenciju za medije ususret utakmici 35. kola protiv Bologne, na kojoj je jedan od novinara pružio komentar: "Osjećamo se kao da su nam ovo zadnje zajedničke konferencije za medije".

Na ovu rečenicu Jurić je odgovorio sa smiješkom uz navode: "Hoću li vam nedostajati?", i tako potencijalno nagovijestio mogući rastanak s talijanskim klubom.

Jurića su također upitali je li zadovoljan ovom sezonom Torina.

- Nalazimo se u gornjem dijelu tablice. Na drugim mjestima deseto mjesto je sjajan rezultat, bili smo dobri u usporedbi s nekim bolje opremljenim klubovima, ali gledajući povijest ovog kluba, Torino mora imati za cilj ostvarivati bolje rezultate - rekao je i nastavio:

- S jedne strane je ovo sjajan posao jer smo u ovom trogodišnjem razdoblju krenuli sa 17. pozicije, ali s druge strane to i nije neka radost - zaključio je.

Podsjetimo, Jurić je na klupu Torina stigao na početku sezone 2021./22. Poznato je kako je Jurić i jedna od želja navijača Hajduka, pa ostaje za vidjeti hoće li doći do kontakta s klubom u slučaju da Hrvat stvarno napusti klub na kraju sezone.

Linker
02. svibanj 2024 14:12