Cesc Fabregas

 Ipa Sport/abaca/abaca Press/profimedia
I BOGATI PLAČU

Htio je dovesti Perišića, a nema za struju i vodu!? Slavnom nogometašu s petero djece prijeti deložacija

Nakon 21-godišnje karijere reklo bi se da Fabregas ima dubok džep, ali pitajte njegova stanodavca
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2024. 19:26

Igračka karijera trajala mu je 21 godinu, pritom je nosio dres Barcelone, Arsenala, Chelseaja... Zatim će postati glavni trener, i to novoligaša u Seriji A, koji se voli pohvaliti solidnim financijskim stanjem jer ovog je ljeta doveo nekoliko renomiranih nogometaša za ukupno 50 milijuna eura troškova. Po svemu sudeći, reklo bi se da Cesc Fabregas ima dubok džep. Ne i ako pitate njegovog stanodavca...

Daily Mail donosi pomalo bizarnu priču o nekoć spretnom veznjaku reprezentacije Španjolske, a danas treneru talijanskog Coma koji se, vrijedi spomenuti, usko povezivao s transferom Ivana Perišića. Fabregasu i njegovoj obitelji, što uključuje i mačke, prijeti - deložacija!?

Španjolac trenutno živi u Švicarskoj, luksuzni stan nalazi se na obali jezera u gradu Bissone. Ako se Fabregas trenutno nalazi u prostorijama Coma, do ulaska u stan potrebno mu je 40-ak minuta vožnje i 35 tisuća eura. Toliko, naime, duguje stanodavcu, koji je zato podnio zahtjev za iseljenje obitelji Fabregas. Slučaj je završio na okružnom sudu, odluka bi trebala biti donesena kroz nekoliko dana, javlja talijanska televizija LiberiaTV.

Isti medij tvrdi da je na svoje oči vidio račune i obavijesti koje je stanodavac bezuspješno slao Španjolcu. Kaže, ne javlja mu se ni trenerov odvjetnik...

Ako Fabregasa proglase krivim, policija će imati ovlasti izbaciti ga iz stana, što vrijedi i za njegovu suprugu Daniellu Semaan i petero djece. On, pak, tvrdi da je sve uredno platio.

- Sva plaćanja najamnine do sada su izvršena u cijelosti. Neke transakcije nismo obavili na vrijeme zato što je bilo mnogo kvarova i problema u zgradi - kazao je Fabregasov odvjetnik.

Kaže jedna kultna meksička sapunica - i bogati plaču.

Linker
18. rujan 2024 02:47