Humane zvijezde Hrvatske ponovo u akciji, ovog puta u Popovači
 Screenshot
HUMANITARNA UTAKMICA

Humane zvijezde u subotu u Popovači za dječji vrtić Petrinjčica, okupit će se mnoga poznata imena

Humane zvijezde Hrvatske 03 nastavljaju svoju misiju, ovaj put u Popovači
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2021. 10:56

Tamo će se u subotu u 17 sati na Gradskom stadionu u sklopu Voloderskih večeri održati humanitarna utakmica za dogradnju dječjeg vrtića Petrinjčica iz Petrinje. Taj je vrtić stradao u potresu, a u njegovoj obnovi dogodili su se određeni propusti pa vrtić treba žurnu pomoć.

- Pozivamo sve koji će biti u prilici da navrate na stadion u Popovači, vidjet će lijepu utakmicu i mnoga poznata imena na terenu. Nabrojat ću samo neka imena - Niko Kranjčar, Marko Viduka, Goran Vlaović, Robert Špehar, glumac Slaven Knezović Grof, pjevač Amir Kazić Leo, mađioničar Luka Vidović, Boris Živković, Mario Stanić, Goran Jurić, Stjepan Tomas, Nenad Pralija, Vladimir Balić, Marko Babić, te još mnogo poznatih imena. Izbornik Humanih zvijezda Hrvatske 03 je Ivica Grnja.

- Utakmica u Popovači bit će 132. na kojoj ćemo nastupiti, iz nas su brojna velika, ali i prekrasna iskustva - kazao nam je Miro Bičanić, predsjednik Udruge.

Svi oni koji neće biti u prilici svojim dolaskom podržati ovu lijepu humanitarnu akciju mogu se u nju uključiti izravnom uplatom na sljedeći račun: HR28 2390 0011 5001 9806 9 (s naznakom za dogradnju Dječjeg vrtića Petrinjčica)
Model: HR68, Poziv na broj 7765 – OIB
SWIFT: HPBZHR2X

Podržimo naše humane zvijezde, te pomozimo dječjem vrtiću Petrinjčica iz Petrinje.

Linker
08. travanj 2024 13:23